Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt väl?



Vem vill dig väl?

Den som säger
att han inte vill dig illa

eller han som varnar
dig för faran...?




Övriga genrer av Vici
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-08 21:44



Bookmark and Share


    Amicus
Så bra!
Den tar jag med mig!
2016-07-10

  Regular
Vis tanke väl värd att begrunda!
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici