Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min penna är vass



Och din med

om du vill


Ett vapen


för sanningen

aldrig emot den




Fri vers av Vici
Läst 433 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-08 21:48



Bookmark and Share


    Amicus
Den borde svensk media
memorera och praktisera!
2016-07-10

  mare VIP
Yes!
Min penna
är vass
och ofta
obekväm!
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici