Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längst inne i sig själv ser han evigheten

klä på sig sin gnistrande mantel
Fjäderlätt flyger den ut
i det större

Där går han på en ändlös slätt
medan drömmar sjunger
i hans glömska

Längst inne i sig själv dricker han sakta
den kärva drycken av sitt liv

Nu vill han inte längre veta något
bara följa vägen ett stycke till
och söka det som återstår





Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-08 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP