Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läsrum


Själen läser den osynliga
texten

som vi skriver
medvetslösa

lägger orden åt sidan
och väntar

Inom oss talar någon
vi inte ser

Några gånger
översätter vi
det ofattbara;

liknar oss själva
en stund

Det blixtrar till
och vi somnar åter




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2016-07-08 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP