Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pavlov´s Dog Experiment, PAVLOVS HUNDAR


EXPERIMENTELL PSYKOLOGI (1)

S / Stanna upp

O / Observera:

De noga utvalda laboratoriehundarna

Med sina fastspända koppel

Slutade att dregla helt

När de inte fick det som de dreglade för.

 

Experimentell psykologi – omvänd

A / Agera, Acceptera 

L / Låt den gå, släpp 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 934 gånger
Publicerad 2016-07-09 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP