Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toppmötet i Warszawa beslut har utlöst ilska i Ryssland.

Toppmötet i Warszawa beslut har utlöst ilska i Ryssland: Nato cementerade andra väggen efter  Berlin, i Europa.

Natos toppmöte - getty
 

En rysk senator kallade Natos toppmöte i Warszawa - ett toppmöte om "bedrägeri".



 
 
Konstantin Kosachev, ordförande för utskottet för internationella ärenden av federationsrådet (den övre kammaren av det federala parlamentet, senaten) kvalificerade fredag ??Natos toppmöte äger rum i dag i Warszawa som "ett toppmöte av bedrägeri", eftersom, enligt hans mening, den mest rungande beslut mötet fattades på grundval av falska påståenden om "ryska hotet", rapporterade nyhetsbyrån TASS och publicering Vzgliad i sina webbplatser.

Det är osannolikt att "den enda Nato-toppmötet rungande beslut om utplacering av fyra bataljoner i Polen och de baltiska staterna" för att ändra något radikalt i Rysslands relationer med alliansen, reagerade i en kommentar han postade på Facebook.

"Det är precis som du bygger en damm i en vildmark skydd mot ett hot som inte existerar", säger Kosachev, en av de framstående personligheter i Förenade Ryssland partiet, vid makten i Ryssland.

"Vi fruktar inte soldaterna, men av politiker som - väl medvetna om att det inte finns något hot från Ryssland -. Fusk miljon människor Toppmötet i Warszawa är ett toppmöte av bedrägeri", skriver han i sin Facebook-inlägg.

Genom beslut vi tog på fredagen i den första dagen av toppmötet i Warszawa, NATO "cementerade andra väggen efter i Berlin i Europa" eftersom "alla beslut kommer från logiken i konfrontation under det kalla kriget: vi kommer att vara säkra eftersom vi är starkare ", sade ordföranden i utskottet för internationella frågor i ryska senaten;




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2016-07-09 12:09



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
tack jag har ingen kommentar, hur visa politiker upplever politiken, själv jag är rädd bara inför gud. politiker träda länder,pratar i alla perspektiv.
2016-07-09

    Sefarge VIP
När skall Ryssland
Inse! Och byta från
En militärisk Diktatur
Skräckregim till en Politisk
Demokrati.Det nuvarande
Styrsättet leder bara till
Stagnation,ekonomiskt
Och moraliskt förfall!!
Till gagn för ingen!
bryt istället det
Negativa mönstret
Till öppenhetens
Vindar och inte
Till en återvändsgränd
I mörkrets instängda
källare.
:)


2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP