Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet

Stillhet så stilla
Inte ett barrstrå virvlar

Kysser kvinnan ömt




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-09 14:23



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
Beundransvärd ömhet. Fin.
2016-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg