Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att måla fan på väggen

En viss partiledare

målade Fan på väggen

under Almedalsveckan

Det var ett självporträtt

som heter duga

av Sveriges nye statsminister

om partiet tar makten




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-09 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP