Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ÄNGEL I MITT HJÄRTA


























jag mötte dig i mitt hjärta
olika röster sa olika saker

jag visste inte vem jag skulle tro
jag var som du,vilsen

trots allt jag kunde,,,,,,
du är en ängel i mitt hjärta

jag hör dig nu
min fågel, den nyckel

jag sökte, där min längtan
satt i berget


som skrivna ord
skall sjunga inom dig

du är en ängel i mitt hjärta
säg inte att du inte orkar

jag är med dig
varje steg på vägen

du är en ängel i mitt hjärta




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 309 gånger
Publicerad 2016-07-09 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén