Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför super Jeppe ?

Alla vet att Jeppe super

men ingen vet varför

 

På samma sätt är det

med kvinnokränkningarna

vid sommarens musikfestivaler

 

Alla vet att det har hänt

men ingen vet varför

det har fått så stor omfattning

just denna sommar

 

Dags med ännu en utredning ?

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-09 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP