Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gråta över spilld mjölk

Man kan inte gråta över spilld mjölk

Den skär sig bara

Och blir obrukbar




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-10 01:15



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Hahha, , , den va rolig !!
surnar man, , då, "ler"
2016-07-11

    ej medlem längre
sant
2016-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP