Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiljas

Jag gillar inte skiljetecken

i det jag skriver

Jag tycker inte om

att skiljas med mina texter

Jag vill veta

vad som händer dem

 

De är ju mina små barn

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-10 09:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fina rader, gillas som det heter, tack
2016-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP