Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet vi om signaler kan gå ut genom kroppen? Eller stannar de som kommer in i oss kvar?


Vad är en signal?

Skapar vi våra egna sådana, återuppstår vi?

Som inspiration till det skrivna:

Gravstenen i St.jörgen på 90-talet.
Den gav mig en känsla av att gömma.
En fördold kunskap om något annat.

Inte som det gåtfulla huset vid ingången
till Slottskogen, när jag bara var ett barn.

Utom som i det förfallna
huset vid St.Jörgen där i
källaren med det trasiga
fönstret ut kom liklukten.

.//

Som inspiration till konstverket:

Vem uppfann tekniken att kunna
lyssna av människors inre tankar?

Går deras tekn. genom bredbandet
eller nya vågen genom elledningen?

Man kan visa genom återvunnet
material, behöver inte vara dyrt.






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-10 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP