Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Applådkåt i Almedalen

"Ja, var så goda"...

(ooo Var inte blyga ...)

 

(oooJag stannar upp ett ögonblick, så ni får applådera mig ooo)

(000 Mer ljus på mig ooo)

(ooo Mitt budskap behöver bli stärkt med många applåder ooo)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-10 11:41



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Rena cirkusen och bladder om det ena och det andra! Inget att tro på. Bra satir!
2016-07-10

    Sefarge VIP
Vad gör du här?
Bäste Valter!
Du borde vara
I Almedalen
Och få fler applåder.
Men okej då!
Du får en från mig
Ochså!
:)
2016-07-10

    ej medlem längre
:)))
2016-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP