Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill att du ska få se

Jag tar på mig mina starkaste glasögon

för att kunna se även för dig

Du ids ju inte ens titta upp

från din smartphone

Som gör dig allt mindre smart

för var dag som går

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-10 13:30



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
:):):)
2016-07-10

    ej medlem längre
när jag var ute och gick nyss såg jag på långt håll en som stod mitt i gatan, orörlig, med saxade ben och tittade ned, all evighet tycktes det, gatubilden idag stämmer inte alls med den man har med sig, jag kanske vänjer mig - tack!
2016-07-10

    Sefarge VIP
Och jag tittar i
Min smarphåne
Även för din skull
Åt dig - För att göra
Dig mera smart!
Tjänster och Gentjänster
Udda blir Jämt.
Ha.ha!
( det var ett Landskaps skämt)
:)
2016-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP