Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En så´n het!

Man bjuder in
man bjuder till
det hörs skratt så glatt
och folk pratar på så och går an...

Det blir trångt
till varann är inte långt...

Och man tror
absolut
att i trängseln stor
att den tryckts ut...

Sista gästen tackar för sig
och man tror att man
är av med den, ja dej...

MEN NEJ!

I alla tomma stolar
du Ensamheten
dig pösigt solar
och ju mer du lyser
desto mer till is
tillvaron fryser!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-10 16:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fyndigt skriftat
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt