Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språk ja, men vilket...

-Jag har sagt, säg NEJ till alkohol
det stämmer väl bra eller hur du Pål?
-Jag har sagt det Per
men det är ju så här
att spriten talar ej mitt tungomål!




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-10 17:02



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det finns svepskäl
för att svepa.
2016-07-11

  Irene Åberg
Hej*
Här Satte du den på Pränt*
Klurig*Finurlig*
2016-07-10

  Marita Ohlquist VIP
Där satt den!
2016-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt