Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välmatad underhållning

Den här tiden på året

är som en välkryddad korv

med vidhäftande tillbehör

Extra allt ingår i samtliga rätter

som serveras i TV

och på festivalerna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-10 22:01



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa!
Inget fel på Radio
Och nyfångad rökt
Fisk heller!
Eller?
:)
2016-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP