Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gungfly

Jag kupade mina händer
kring den vackraste gåva
jag någonsin fått

…. mot mina stränder
sköljde i mitt inre hav
aquamarin blått

sanden mjuk och varm
blev gungfly mark
i mina hjärt-trakter

genom blod och larm
rasade förnuftets
alla sunda vakter

men dina spår
lämnade avtryck
som aldrig suddats ut

har jag fällt min sista tår
och tackat för den gåva
jag aldrig fick till slut...






Bunden vers (Rim) av carinamnm
Läst 491 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-07-10 23:43



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Gungfly som sätter bestående intryck att ta del av. Den vackra livgivande och kanske "galna" kärleken, som är så underbart häftig att få känna och få smaka av. Du får verkligen till känslan av just den. Minnen att ha med sig i livet..som både gör gott o ont. Fiin text!
2017-01-10

    Ingrid11
å
fint!
2016-08-23

    ej medlem längre

Ja, så kom sagans till slut till att förbli
en skatt bland andra inget att lita på
ty om den älskande inte står andre bi
blir allt det som hänt svårt att förstå

Så är det ju bland vänner som skiljs åt
att de gömmer ibland och aldrig ses åter
farväl och ett allt igenom ett ärligt förlåt
du behöver en man som inte gråter.



2016-07-18

  Peter G VIP
En text med bra takt och fint flyt när man läser!

Ett slut i moll lämnar mig i en vemodskänsla och jag funderar på den sista versen en hel del för här finns en stark motsats i texten tycker jag och jag frågar mig om man verkligen vill tacka för den gåva man aldrig fick?
så läser jag titeln igen och inser att jag är ute på ett gungfly!

Fin text som gav mig huvudbry!
2016-07-14

  Nils-Robert
En vemodig och vacker dikt om kärlek som aldrig kan suddas ut
2016-07-11

  Änglaögon
Vackert och bemötande.
2016-07-11

  Karina"Kia"
Tacksam för det som gavs
Varmt i grund och botten att det som fans .

Snabbt i osäkert levs livets kärlek när man tror det ska läggas till!

Bra så!
2016-07-10
  > Nästa text
< Föregående

carinamnm