Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


poler och motpoler, yin och yang, svart och vitt, runt och fyrkantigt, mjukt och hårt osv mm mm det måste vara balans i livet. Fotot är tåget av min gode vän och fotograf Leif Baggström.. och tillhör honom.


Balans

Vill vara

en fjäder bland många på din vinge

 

för att

du är luften som strömmar ner i mina lungor så jag kan leva

 

jag är

avtrycken i din tumme jag vill vara ditt DNA

 

du som

är den röda färgen som färgar mitt hjärta var gång jag bleknar

 

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

 

Vi tillsammans

är den sköna morgonbrisen

som smeker haven med vår andedräkt

 

vi tillsammans

är kronorna i trädens kronor

för att nå ett himla valv för att älska

 

vi tillsammans

är kärleken ödmjukheten erotiken

och självaste livet för att skapa liv

 

vi tillsammans

är höstens alla färger så vi fritt

får färglägga världen till det gladare

 

vi tillsammans

är planeterna i solsystemets

labyrint för att ge balans till livet framåt

 

vi tillsammans

är hela universum oändligt

och evigt för allt är ett och ett är allt.

 

Vi  ÄR kärleken

vi ÄR tiden

VI bara ÄR

 

VI

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 791 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-11 00:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker text med en träffande bild!
2016-09-11

  Bo Himmelsbåge
Häftig bild, där det hårda o mjuka möts i en hissnade förening!

En mycket skön, vacker o romantisk dikt, väl värd att sparas o värmas av, när de mörka vinterkvällarna sätter in!
Bra!
2016-07-19

  Rozsi.kovacs

en strålande dikt
2016-07-17

  ResenärGenomLivet VIP
En underbar text...tycker om upprepningarna...
2016-07-16

    ej medlem längre
Det var känsla i varje bokstav! Fin text!
Perfekt bild till texten!
2016-07-11

    ej medlem längre
Det var känsla i varje bokstav! Fin text!
2016-07-11

  Lars Hedlin
En mycket bra text med känsla
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP