Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vänskap prövas..


Prövningen

Mitt hjärta blöder
en sorgesång föder
Håll om mig hårt
jag behöver support
Känner mig så svag
och det räcker med famntag
Men det är en dröm
som är sydd med dålig söm
Det är inte särskilt troligt
att du o jag skulle prata förtroligt
Min svaghet är märkbar
och din omsorg skenbar
Då finns du inte alls här
du gör hellre social karriär
Ur min fågel Fenix aska skall stiga
ett nytt jag som intet förtiga
Gå din väg och låt mig vara
du ska slippa att förklara
Vänskap o släktskap intet betyder
det är rena plattityder




Bunden vers (Rim) av Linil VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-11 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP