Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det snart rosornas tid

Nu är det snart rosornas tid
livet är enkelt i rosornas doft
väderleksrapporten varnar för regn
vadå varnar?
vi behöver regn, tack
men skynda på nu
när rosorna slår ut
vill de inte ha regn
de är kinkiga på det viset, rosorna.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-11 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP