Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2016....


Vägbom






Min värld har krymt nu

att komma hem

kliva av
till trandans på myren

vänner
prylar
händelser

som ändå
aldrig funnits

eller alls

egentligen
betytt
någonting

försvinner
bort

avkliv

påkliv

bakom

runt kröken

till skogs

komma hem


min värld har krympt nu

när korpkrax ekar
över
skogsro i frihet

mänskligt trätande
söndrande
gnällande
tärande
och tävlande
bleknar bort

när vägbommen
stängs
med ett gnissel

bak
min
rygg

min värld krymper

att komma hem

och
bli en del
av nåt
mycket
större






Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-11 11:26



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
En härlig skildring av denna vägbom
som gör stoppet man vill ha eller inte
inpå sig.
Gillas mycket!!
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP