Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfreds och stilla förväntansfull

Jag är mest tillfreds med livet

när jag är närvarande i detta nu

men kanske även har en replipunkt

i tanken på en kommande aktivitet

som kan tänkas ge någonting

för hälsa och inre förkovran




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-11 12:12



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Livet är det man gör det till tycker jag , trots krämpor o värk , mår gott av
att få ge dig hän i lyrikens värld!!
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP