Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hård framtid av mänsklig buller röst av intet genom ryktet, AEONs människans klagan. Ättlingar till Adam och Eva har mångdubblats genom incest?


Det är en anda av fred YHVH

 

 

 

 

-  Pilgrims Folket möter kyrkans psykologen D. Gabriel.

Gud är här och allt är gudomlighet...

 

”Vi är inte medvetna om hur rika vi är, himlen är vår jord. Och vi som

Vi har slösat bort våra liv i alla riktningar”

 

  • På nivån för kollektiv psykologi människor är inte intresserade av mannen.

Människor är intresserade av historien.

Och berättelser har tecken.o ja,

Och i detta fall karaktär är en hjälte som går genom alla faser av psykologisk hjälte.

Och det är inte annorlunda med ingenting som andra hjältar.

Inte annorlunda med ingenting Hercules genom typ av sätt som överskrider.

– Jag ska transcendentera?

(transcendent hänvisar till vad som är "bortom gränserna...

*

 

 

När de återvände från babylonisk träldom, kinky, bondage.

 

Judarna har försökt allt mer... dölja, detta ord betyder "en som är" eller "att som är närvarande"

 

Judarna försökte ju mer för att skydda Guds namn vad de ansåg varav en förtrogenhet vanvördig natur. Så det gudomliga namnet började företrädas endast av de fyra konsonanter som utgör: YHVH.

YHVH. Detta ord betyder "en som är" eller "att som är närvarande" och innebär att Gud är villiga att hjälpa.

Även namnet på den transcendenta guden i huvudsak är det en synnerligen, som var tillräckligt nära för att hjälpa)

 

 

 

  • Transcendente mänskliga naturen!

 

Mot en bättre.

Vad är bättre?

Bättre: som på ett sätt eller ett annat komma att medla mänskliga relationen med Gud varje dag.

Det är typ av bra ord från Gud.

Och när du ser alla

Som folk springa runt hjälten identifiera sig med de.

Majoriteten kom efter återkomsten igen

Som en stor tystnad, vänskap

Som en andlig välsignelse

ett mirakel i livet,

Att alla kan få något att säga.

Vad som är säkert är att något bra händer…

Gud gick genom trädgården igen, denna gång i form av barn till Adam och Eva.

#Kloster blommor blommar, människor ler det är ingen spöka...




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2016-07-11 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP