Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade bilden på min dator!


Is it a mirage?

Is it a mirage?

Or could we get forward once again?

 

Vill du följa med mig?

Ska vi vandra runt världen?

 

So come on and make it true

I believe in me and you

Copywrite Lars Hedlin (©) 2016-07-11




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-11 17:01



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Tro och hopp, chansa..ja !
2016-07-16

  Karina"Kia"
Tro/Hopp/Kärlek

Kärleken är stark...livet tillsammans
att finna lyckan ihop..gemenskapens lycka!
2016-07-13

  lila fjäderblomman VIP
hoppas det blir ett ja!!!
2016-07-12

  louisegirl
Fint om hopp/tro med en framtid tillsammans
2016-07-12

  StinaJ VIP
Jag ser det som en kärleksförklaring att vilja ha den man älska vid sin sida
2016-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att tro på en gemensam framtid!
2016-07-12

    ej medlem längre
Tron försätter berg! Kramar
2016-07-11

    Dan Myrbeck
Ja, att tro på det man gör
är en viktig förutsättning..
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin