Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fanns redan på min Dator :)


A bowl of life!

Swing the axes

Bring me a bowl of life

 

Light up the boarder of flesh

Feast of the riotous body’s

 

Bring out the silence thread

Caress silky skin

 

Let the moist lips meet

And the kisses will take us home

Copywrite Lars Hedlin (©) 2016-07-11




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-11 17:02



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ljuvt och lätt..
2016-07-16

  Karina"Kia"
Kärleksvackert och njutfylld dikt

Som sammetslen smekning över ord och het kyss...

*Duns*
2016-07-13

  Fem hjärtan VIP
Underbart och sensuellt!
2016-07-12

    Dan Myrbeck
Sounds nice!
2016-07-12

  StinaJ VIP
Vacker framfört. Fick tänka till när jag läste texten för att förstå den.
2016-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2016-07-12

  lila fjäderblomman VIP
Väldigt förtjust i titeln A bowl of life.
2016-07-11

    ej medlem längre
Oemotståndligt!
2016-07-11

    ej medlem längre
Vackert sensuellt.
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin