Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva smått stugligt

Det är rätt så ljuvligt att leva smått stugligt

och höra på natten de sånger som trasten 

från högt ovanför, i en talltopp, allena,

vill sjunga för alla och allting som finns…

 

…och vakna till skratten av grannskapets ungar

som gungar och sjunger om blommor och ting;

och som springer, hoppar, fnissar och gapar

och jagar en brun liten hund runtomkring.




Bunden vers av Stephie
Läst 378 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-11 17:05



Bookmark and Share


  Palett
En härlig text om sommarglädje !
2016-07-13

  Quasimodo
En skön text för sommaren och om livet som stökar och stojar!
2016-07-12

  anathema VIP
Håller med föregående kommentar. Du har en härligt gungande rytm i dina texter!
2016-07-12

  H.C.B
eller så har man tinnitus och räds den omöjliga tystheten och väljer en balkong mot världen och alla bilar. Men texten var fin. Appåld=)
2016-07-11

    Annika J
En helt underbar text om sommarens alla ljud . Om skönheten i det vi har runt oss, allt det underbara om vi bara öppnar våra sinnen.
Du är rasande skicklig med rytmer!
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Stephie
Stephie