Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturupplevelse


vATTENFALL

Vatten i rörelse
neråt
mot stora stenbl0ck
Längst upp
forsar det
längre ner
porlar det
Det skvätter
det stänker
hög luftfuktighet
minsann
välmåga i sinnet




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-11 18:10



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Håller med Marita, man både ser och känner det dikten vill förmedla!
2016-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Levande och detaljrikt, ser bilder för min inre syn!
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP