Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utebliven Raison d'être



Tanken slår mig ofta
särskilt sommartider

En ångest formad av en
klassisk betingelse
sedan 27år tillbaka

När allt blir surrealistiskt
allt krymper
och ingenting
existerar

Varför måste det påminnas
varför växer bara ryggsäcken
istället för att tömmas
när man bearbetat det hela

Men så vill livet jävlas
med den som halvt krälar
från bomull till gyttja

En ångest som aldrig
släpper tanken fri




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-11 19:09



Bookmark and Share


  M:tin
Känner med dig!!!!!!
2016-07-11

  Lars E Jönsson
Så du kan franska, ordet kan betyda olika saker. Existensberättande kanske. Ångest lämnar aldrig väderkvarnarna i huvudet
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa