Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenstansland (2016)


Det finns dom som alltid
ska rota runt i det som inte finns
dom är fångade av Ingenstansland
där finns inga äkta känslor..

men kan dom ta någons annans i ägo
tror dom sig inte snara sig i egen list..
dock, hur dom än vrider och vänder på det
är dom alltid kvar i sin egenmäktigt brända

öken...




Fri vers av Järnkatten
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-11 19:27



Bookmark and Share


  limerick
Starkt!
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten