Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyga

Jag var tvungen att flyga
Flög från näste till näste
Fast jag inte var redo
Bort från tryggheten

Trodde jag fick tillbaka den varje gång jag stannade
Men ännu flög jag

Det tog tid att hitta sitt hemland
Nu övervintrar jag inte mer




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-11 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP