Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stuga i skogen.


Om det knackar...

Om det knackar på dörren i kväll,
måste det vara en god människa.

Låt annars bli att komma!
Lämna min dörr i fred!

Men är du en god människa,
skall du komma in och språka,
bli bjuden på thé och whiskey,
musik och goda historier.

Eller bara en skön tystnad
att svepa in oss i,
medan natten vandrar.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-11 19:35

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Just så ska det vara.
Goda vänner och goda
människor över huvud
taget är alltid välkomna.
Vi ägnar numera allt för
mycket tid åt apparaterna
i alla modeller i stället för
att umgås och utbyta tankar.
Bra skaldat!
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram