Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild hämtad från nätet


Som att gå omkring naken i en naturistförening

Att skriva här på poeter

ger samma frihetskänsla

som att gå omkring naken

i en naturistförening

Man tänker inte på

hur man ser ut

eller hur den andre ser ut

Det blir mer

som ett kamratskap

istället för

att delas upp efter kön

eller utseende




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 849 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-12 11:34



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så är det visserligen,men jag tänker att man är väl aldrig så naken och utlämnande när man ger av sig själv.
Med den fina respons och vänskap som finns här går man tryggheten att göra det
2016-07-13

    Sefarge VIP
Brr.r En plockad
Naken Örn.
Frysande tråkigt
Att beskåda.
Men som E.N.
Så riktigt påpekar
Så är det ju faktiskt
Insidan som räknas!
:)

2016-07-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Du har så rätt. Här är det insidan som räknas:)
2016-07-12

    ej medlem längre
den där titeln är obetalbar;) mustigt litet stycke, en bagatell kanske, men ändå...
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP