Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt ger insikt

Den miljonte
i utanförskap
ser folkhemmet
från utgiftstaket.




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 388 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-07-14 15:36



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket bra och tänkvärt!
2016-07-19

  Karina"Kia"
Här ska göras skillnad!

Som alltid fyndigt aktuellt poetiskt klarsynt diktat!

Bra!
2016-07-18

  KattenKin VIP
Mycket bra och tänkvärt på så få rader.
2016-07-18

  anits VIP
Mycket tänkvärt skaldat!
2016-07-17

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...bra...
2016-07-16

  Teresia Ridell
Tänkvärt !
2016-07-16

  Eva Helene VIP
Nya tider där utanförskapet och utgiftstaket kontrasterar mot det gamla folkhemmet. Text som föder tankar, bra!
2016-07-16

  Marita Ohlquist VIP
Svindlande höjder!
2016-07-15

  Blomma-Stjärna VIP
utsikt ger insikt -
"den miljonte i utanförskap ser folkhemmet från utgiftstaket" -
jag får en egen tolkning här helt plötsligt; Folkhemmet är inte bara vi och vårt - utan Jorden!
2016-07-14

  Ingrid Trolle
Det finns tydligen
inget tak för utgifterna
2016-07-14

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Frågan är om inte den som inte nått upp
till utgiftstaket borde ha lite insikt.
Snyggt skrivet. TBG.
2016-07-14

    ej medlem längre
Svårtolkat det här. Utsikt ger insikt?
2016-07-14

  Maria Sundelin VIP
Kan så vara, men då har utanförskapet blivit en grupp
2016-07-14

  limerick
Rolig satir och dessutom på hög nivå!
2016-07-14

  Anya VIP
Fyndigt... Här får man hålla tungan rätt i munnen.
2016-07-14

  Per Drysén
Kan alltså se ner på en miljon men ser upp till åtta miljoner.
2016-07-14

  M.Eta
Det är alldeles för högt till tak, borde ses på lägre höjd! Mycket sagt med få ord!
2016-07-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Aktuell text! Utanförskap börjar bli ett missbrukat ord. Det är ingen ursäkt för att bränna bilar och annan skit. Eget ansvar har man för sina handlingar.
2016-07-14

  louisegirl
Aktuellt och bra ordat
2016-07-14

  Connie
Aktuellt som aldrig förr! Frågan är: ska det vara högt eller lågt till tak?

Regeringen fifflar ju med det mesta så även med utgiftstaket! De har inte aviserat hur de höjda utgifterna ska finansieras!
2016-07-14

  överlevaren VIP
Brett perspektiv!
2016-07-14

    ej medlem längre
Sorgset klingar dina ord.
2016-07-14

    ej medlem längre
Där är det säkert bra utsikt!
2016-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck