Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland sillar i en havsnatt

dagens drypande skuggor
Sveper svävande fram,

Himlen skiftar helhet,
Ljusa fläckar tindrar,
Likt väl valda ord,

bilarnas ljus glimrar förbi,
ett sillstim i en begynnande havsnatt,
Ett monotont sorl,
I En strid ström


jag är reflexslös,
en Kameleont,
Simmar i mörkret,
Solar i orden




Fri vers (Fri form) av styff_
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-12 18:05



Bookmark and Share


  henke_r
Här jobbar du riktigt fint med orden. Vilket flyt texten har!
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_