Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixt och dunder

Regnet vräker ner
Blixten lyser upp himlen

Tor leker på moln




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-12 19:47



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Gillar den fantasifulla och lite oväntade avslutningen.
2016-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg