Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att jaga en regnbåge

Alla vet att slutet av regnbågen är en myt, en spännande historia att berätta för barn, en kort saga innehållandes magi och lycka. Men tänk om:
Tänk om slutet av regnbågen vore en metafor för vad vi vill åstadkomma -
om allt vi önskar finns i slutet, bara vi vågar jaga den.

Jag vill inte hitta en partner att spendera mitt liv med;
Jag vill hitta en vän att jaga regnbågen tillsammans med.




Prosa av Linkan
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-12 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linkan
Linkan