Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återanpassning


Hur

 

Hur gärna jag än vill så går det inte. Hindren är oöverkomliga.

Hur ofta jag än försöker, så misslyckas jag. Gång efter annan.

Hur mycket måste jag utstå? När når jag den yttersta gränsen?

Hur ska jag göra för att lyckas? Finns det ens någon möjlighet.

Hur kommer det sig? Lösningen gäckar mig med sin frånvaro.

Hur många gånger jag än börjar om, slutar det bara i besvikelse.

Hur är det för andra? En del lyckas med allt de tar sig för i livet.

Hur ser lösningen ut? Finns det ens någon lösning? Jag undrar.

 

© Boa Berg

2016-07-13

09:55




Fri vers av Boa Berg
Läst 459 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-13 09:36



Bookmark and Share


  Synx
Denna anaforiska dikt skulle kunna bl.a. passa till hur man lyckas sluta röka,.. eller hur man lyckas sluta jaga efter kärleken och bara finna den. Den har flera djup och vinklar. Väl skrivet!
2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg