Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid för det ljusa


sommaren
är bågar och valv

svalor skär luften
i pilsnabba bågar

molnen bygger
valv på valv
där ljuset
flyter fram

människan
har också bågdagar
lätta, luftiga

och valvdagar
trånga, stela

då gäller
att vidga valven
så ljuset
kan strömma fritt

innan
öppningarna
sluter sig igen




Fri vers av Margareta Wersäll
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-13 13:22



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så sanna ord, om livets upp och ner. Fint diktat!
2016-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du, vilken fantastisk text!
Läser och läser om.
2016-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll