Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Ring inte till mig när skiten träffar fläkten” http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23160685.ab Källa: Polis kritiseras för Facebookinlägg: ”Ibland får man skylla sig själv”


”DEM SJU ÅR HEMIFRÅN!”

 

  • Jag vet inte vad är det för fel på folk och folk, liksom brått blir allt grövre och folket blir i chocktillstånd som efterblivna, både med studier och utan såväl unga och gamla.
  • Kan man inte träda försvaret då och lära de ”DEM SJU ÅR HEMIFRÅN!”

När internet poliser tar på sig rollen av ”dadda föräldrar” det som mammor och pappor borde lära flickor vad innebär risker i dagens sjuka samhället då är alvarligt! De är i våndans tider och ropar på hjälp.

Hur kan gå med och kritisera ett strunt strul vuxen någon myndighet som tar sig tiden och ger ungdomar mammig gott råd som avsvär fara i livet. Jag hade pussat fötterna till denne människa. Eller frågat hur ska jag tacka för att inte blir en muta brått?

Att påminna honom i en bön hade varit för lite för mig, så stor hade jag upplevt insatsen och vän skrivaren farbror polisen.

Jag vill inte kritisera i allmänhet Elisabeth Massi Fritz, för att hon själv är en rebell tonåring och avstånd tagare från den som moraliska flickor borde ha i alla kultur varken muslim eller kristen, säker gör hon mycket goda järnringar, men nu är det nya tider i mörka Sverige.

Och tack vore att hon hade chans i livet och träffa  på en svensk man, och av den goda sorten svenskar blev hon advokat, och respekterad gift kvinna, och mor.

(Det är precis hennes tala i radio dokumenter...

Nu för tiden är hon frånskild kvinna… vågar hon tar svart taxi själv då?

 

”Skärpning Er tjejer, jag har inte åkt svart eller vitt taxi ensam i 20 år när taxi körde mig förbi  mitt hem med en ny köpt stickmaskin på 18 tusen, vilket tur att jag sade att butiken har tagit nummerupplysning på taxi som beställdes och det kommer att stå honom dyrt försöket. Med mig.

Ja. Sverige funkar men bara  bara haltade…

Sverige är bara symbolisk som en sommarnatt dröm.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-13 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP