Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken djävul

På väg ner i det svarta hålet
där står hon fröken djävul
endast klädd i svarta stövlar
och en svart mask
redo med piskan i hand

välkommen från det ljusa
nu är du i ångestens värld
vill känna din tunga, slicka mej
annars piskar jag dej

hur länge måste jag lida
i det mörka
innan jag ser ljuset.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-13 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson