Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mit uns zu den Spice/

mit uns zu den Spice/
Eltern alles hinter sich gelassen haben/
die damals mit uns den Tod des Königs/
und bei denen es zu Hause leckere/
Auf die Buchmesse geht ja auch niemand,
Ist das noch normal/
Ja, und ich freue mich schon/
die ihrer Zeit weit voraus war,/
die man aber erschaffen muss/
eftersom lukta piss kyss på dina bröst/
  om det inte vore mitt comias djur på tallriken/
inte bebias vatten i floderna där de lämnar avlopp/
inte bära kjolar som visar önskan av köttet/
eller ens allvarligt köttätande /
eftersom skogarna?/
Du är en köttätare och du kommer att landa/
och mat och du kommer att landa ../
kommer att din vackra kropp som en dag
sov på siden ../
kommer också att vara en kista där du kommer att bli min/
.. .. där du begrava din arrogans .. ../
för att du har något som gör dig bättre än alla och du inte använda dina /
kunskaper i livet att älska mig ../
och vara mig befäl av ditt liv/


Carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 263 gånger
Publicerad 2016-07-14 03:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor