Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara där, även här...

Det talas ofta om mingel och vingel
och happenings på stora fester
men behövs det så stora gester
vid ett enkelt bord
och en kopp kaffe
kan man om
under få
vara med...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-14 07:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant!
2016-07-15

    Dan Myrbeck
Absolut!

/Gevalia Löfberg
2016-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt