Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min symbio

Yttervärlden smyger sig alltid på mig och mitt skrivande

Men jag lever i obligat symbios med världen

Vi kan inte leva utan varandra




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-14 10:42



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Självfallet
Är det så!
Det bor en
Dr.Watson
I oss alla.
:)


2016-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP