Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarminne

De va i skolan, en da i femman.
En flicka kom fram å sa:

- Vill du ha chokla?
Ja har så de räcker till oss båda.
Följ me mej till ängen,
nu när sommaren hälsar på!

Flickan på vår sommaräng,
va lika söt som maräng.

Nyss hade ja aldrig fått en kyss,
men då fick ja flera. På ängen,
då när sommaren hälsade på.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Dan Myrbeck
Läst 375 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2017-03-01 17:50



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så söt, jättefint skrivet!
2017-04-21

  Angel of love
Så fint skrivet.
2017-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
Söt liten visa...
2017-03-06

  Lars Hedlin
Underbart Gillas mycket :)
2017-03-05

    Lena Söderkvist VIP
Ljuvligt
2017-03-05

  lila fjäderblomman VIP
härligt sommarminne att bevara på ålderns höst!
2017-03-04

    ej medlem längre
Gillar! Mjuka tongångar.
"Flickan på vår sommaräng,
va lika söt som maräng.

Nyss hade ja aldrig fått en kyss,
men då fick ja flera."
2017-03-03

  anits VIP
Ett minne som finns kvar och sitter kvar trots att åren går!
2017-03-03

  Karina"Kia"
Här sträcker sig kärleken vild..steg för steg på ängens sköra

Choklad är gott och kyssar är ännu godare och värmer hjärtat så man darrar
Nyförälskelse!

Vackert så man står på tå!
2017-03-02

  limerick
Ljust sommarminne fint bevarat.
2017-03-02

  Anya VIP
Härliga minnen som sitter kvar fast tiden gått.
2017-03-02

  Rise Little One
Fina minnen!
2017-03-02

    ej medlem längre
Ett minne, så fint nedtecknat...
2017-03-02

  Per Drysén
Vackert minne från en härlig tid.
2017-03-02

  överlevaren VIP
Smakrikt minne...sött!
2017-03-01

  Ingrid Trolle
Detta var något
oväntat och nytt
från din annars
så vassa penna.
Rart och fint har
du diktat
2017-03-01

    Birgersdotter VIP
Gullig text!
2017-03-01

  M.Eta
Gullig text från din annars ganska spetsiga poetpenna!
2017-03-01

  Maria Sundelin VIP
Söt
2017-03-01

  Blomma-Stjärna VIP
Gulligt och värmande fint - detta Sommarminne!
2017-03-01

  Blått Norrsken VIP
Fin visa och text till ditt sommarminne!!!
2017-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Gulligt minne!
2017-03-01

    ej medlem längre
Fin sommarvisa!
2017-03-01

    ej medlem längre
Vilken fin sommarvisa!
2017-03-01

  M:tin
Fint minne!!!!!!!
2017-03-01

  ULJO
Annorlunda text från din penna. Men bra.
2017-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck