Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstånd

Människor har sitt fulla
förstånd när de är nyktra.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 526 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-09-16 15:24



Bookmark and Share


  KristinaE
Ja....
men grunnar på tillståndet nykter......vad är drog?
2016-10-25

  Lars Hedlin
Jo ja det är såklart förståeligt och kanske mest förståndigt ?? eller :) ?
2016-10-06

  lila fjäderblomman VIP
En del behöver bli fulla av sin nykterhet andra behöver bli nyktra i sin fullhet
2016-09-23

  ResenärGenomLivet VIP
Eller som han sa Brasse :"Man kan ha roligt utan sprit, har jag hört"...:-)))
2016-09-21

    Sefarge VIP
Ja! Instämmer!
Men även fullkomligheten
har sina baksidor.
:)
2016-09-20

  Anya VIP
Jaa om ens då...men chanserna ökar ju. Rolig ordlek.
2016-09-20

  ULJO
fyndigt skaldat som vanligt
2016-09-19

  överlevaren VIP
Berusande ord!
2016-09-19

  Goraxy 89 Orion VIP
Man kan nog bli full av sitt eget förstånd också då man är helt nykter :)

Du har en helt bra iakttagelse här!!!
2016-09-19

  anits VIP
Mycket bra skaldat fyndigt som vanligt.
2016-09-19

  Eva Helene VIP
Sitt "fulla" förstånd - ja du är då som alltid en rolig ordvrängare! :)
2016-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Förhoppningsvis!
2016-09-18

  Ingrid Trolle
Världen är full av psykopater
på höga poster och de blir allt
fler. Om du med nykter menar
icke påverkad av alkohol eller
om du menar, att de som är kloka
kan kallas nyktra är jag inte säker
på.
Varför reser sig inte denna nyktra kloka skara då? kan man ju undra.

2016-09-17

  Gunnel Eriksson VIP
Bra ordlek med klok grund.
2016-09-17

  Blått Norrsken VIP
Den var bra!!!!
Och dessutom sann .
2016-09-16

  Maria Sundelin VIP
In vino veritas
2016-09-16

  walborg
Inte ens då, skulle jag vilja tillägga!!!
2016-09-16

  Fem hjärtan VIP
Mitt i prick.. !!
2016-09-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Förhoppningsvis är det så!
2016-09-16

  limerick
Just så - pigg och nyter!
2016-09-16

  M.Eta
Där spriten går in går förståndet ut, heter det ju. Det blir liksom lite utfyllnad då!
2016-09-16

    ej medlem längre
Sant!!
2016-09-16

  Per Drysén
In vino veritas
2016-09-16

    ej medlem längre
Förhoppningsvis är det fullt av vettiga tankar då...
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck