Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla uppvaknande

Sinnena berörs av morgonsolens värmande stråldans

Gryningstimmarna smeker min själ till ett stilla uppvaknande.

Lättheten bortom tvivlens dimma
gör så att dagen behagar mig till att följa med i dess dans.

Jag sträcker ut min kropp och ler sakta inom .
Dagen har knappt börjat och jag är här med dig.




Fri vers av Anira
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-15 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira