Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän...

Du får hela mig att sjunga
hela livet att lyckligt gunga
inga steg känns tunga!

Motgång ses ej längre som ett hot
med dig finns ju bot
var än du sätter ner din fot!

Dina tankar inte bara dig svingar
de ger även mig nya vingar!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-15 09:13



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En riktig vän som alltid finns där,det behöver vi alla!

Fin hyllnig till din vän!
2016-07-20

  Eva Helene VIP
Så fint!
2016-07-17

  lodjuret/seglare VIP
Rim en vän vara kan
en man också iblann
men hur själv är det kul
och mera till även jul
en undrar det dig vann
2016-07-15

    ej medlem längre
Låter härligt ... lev, tacka och ta emot!
2016-07-15

    Dan Myrbeck
Härlig hyllning som
rimmar väl!
2016-07-15

  Rise Little One
En vän för livet känns det som....
2016-07-15

  Nils-Robert
En dikt som andas äkta kärlek rakt igenom
2016-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt