Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att tänka på kärlek.....


Du och Jag

Skymningen har fallit
Träden ses i horisonten
De speglar sig i vattnet
Men du är inte här
Kanske är du någonstans och väntar på mig
För att prata om kärlek

Jag förtsätter tankfull och melankolisk
Allt är lugn och harmonisk
Jag tror att jag hör dig.
Du är i mina tankar
Och du ser mig

Fastän fjärran skiljer oss
är vi alltid tillsammans
Du är i mina tankar
jag, i dina
Här är jag, utan dig
Utan ditt leende och utan din kärlek.




Fri vers av Sofia Sanchez
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-15 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Sanchez
Sofia Sanchez